‘La meva pell’  és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, moltes d’elles, encara l’estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de “fronteres invisibles”.

‘La meva pell’, realitzat per SICOM i Entrepobles, reflexiona sobre la migració. Posa el focus en l’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d’una doble discriminació, com a migrant i com a dona.

El documental ‘La meva pell’ reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat.

SICOM, Solidaritat i Comunicació

és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1995, dedicada a fomentar el periodisme responsable, crític i independent però no neutral; fer emergir informacions que dels poders volen ocultar, manipular o tergiversar, treballar en favor de la transparència, fomentar el debat democràtic i el pensament crític sobre els temes que (pre) ocupen la ciutadania i reflexionar sobre aquelles qüestions que determinaran el futur de tots plegats.

La nostre tasca basada en la sensibilització i l’activisme social, té un component audiovisual bàsic: SICOM TV

Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte

és una associació independent i laica, constituïda al 1988 pels Comitès de la Solidaritat amb Amèrica Llatina, que a través de la cooperació internacional solidaria, la sensibilització, l’educació emancipadora, el suport dels moviments socials alternatius i la incidència social i política, pretén intervenir al procés de transformació social per permetre la satisfacció per a qualsevol persona, tant dones com homes, i a qualsevol lloc del món, amb els drets humans, polítics, econòmics, socials, mediambientals i culturals.

A la tasca d’Entrepobles es considera necessari centrar especialment la seva feina en aquells sectors i col·lectius socials més exclosos, discriminats i empobrits, des d’una perspectiva feminista i d’ecologisme social.